Rareș Bogdan, întrebat despre ceasul de 30.000 de euro pe care l-a etalat la piață: „Uite, acum am altul, nu-i aşa de scump, e vreo 10.000”. Restul poporului face reduceri de cheltuieli

Poporul are parte de ordonanțe de reduceri chetuiel si funcționari dați afară. Rareș Bogdan, întrebat despre ceasul de 30.000 de euro pe care l-a etalat la piață: „Uite, acum am altul, nu-i aşa de scump, e vreo 10.000”.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a purtat un ceas Rolex de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o în piața din Șimleu Silvaniei, unde a mers vineri împreună cu liderii PNL. Întrebat luni de o jurnalistă despre acest ceas, Rareș Bogdan a susținut că este „un om asumat”, astfel că îşi permite să poarte ce ceasuri și ce costume vrea: „Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000”.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, viceprresdintele Camerei Deputaţilor, Lucian Bode, europarlamentarii Daniel Buda şi Rareş Bogdan, dar și autorităţile locale şi judeţene au inaugurat vineri o piață din Şimleu Silvaniei, județul Sălaj, făcând o adevărată baie de mulțime.

Rareș Bogdan a purtat un ceas Rolex Rolex Yacht-Master 40 în valoare de 30.000 de euro, a scris Monitorul de Cluj, notând că în București există doar două magazine de unde poate fi achiziționat acest model de ceas, iar în Cluj niciunul.

NapocaNews