Acțiune caritabilă în postul Crăciunului

În data de 23 Decembrie 2023, în postul Nașterii Domnului, militanții Comunității Identitare din Cluj-Napoca s-au deplasat la Așezământul Social Sfântul Onufrie de la Mănăstirea Florești, din satul Tăuți, unde sunt găzduiți zeci de copii orfani sau despărțiți de familie. Tinerii naționaliști au donat ajutoare în valoare de aproximativ 3.000 de lei pentru trebuințele acestora. La sfârșit au fost colindați de copiii recunoscători pentru cele primite. Credem cu tărie în importanța promovării spiritului filantropic în comunitatea locală și națională, organizația noastră făcând o tradiție din desfășurarea acțiunilor caritabile în sprijinul românilor nevoiași.

Este pentru a treia oară când Comunitatea Identitară face o donație Așezământului Social Sfântul Onufrie. Ajutorul nostru a constat în alimente, produse de igienă și dulciuri. Mulțumim tuturor camarazilor, simpatizanților și prietenilor noștri care ne-au susținut cu donații pentru a putea acorda acest ajutor celor aflați în dificultate, în mod special Frăției Lupii Dacici și Asociației Hoinarii, care au contribuit semnificativ. Ajutorul vostru a însemnat mult, mai ales în aceste vremuri grele, de criză economică. Vom continua și în viitor să organizăm noi acțiuni în sprijinul celor aflați în situații mai puțin favorabile. Toți cei care vreți să ne dați o mână de ajutor, puteți face o donație în contul Asociației Comunitatea Identitară România de mai jos, sau să ne contactați la info@comunitateaidentitara.com.

Transfer LEI: RO84RNCB0837166157700001

Transfer EURO: RO57RNCB0837166157700002

Așezământul Social Sfântul Onufrie, aflat în imediata apropiere a Mănăstirii cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului”, a fost înființat în anul 2013, ideea a aparținut lui Bartolomeu Anania, fostul mitropolit al Clujului. Dispune de 4 case de tip familial pentru copii aflați în dificultate, este destinat ocrotirii, îngrijirii și asigurării unei dezvoltări armonioase a copiilor separați, temporar sau definitiv de familia lor. Aceștia beneficiază de cazare, hrană, igienizare, educație, sprijin în efectuarea temelor, servicii de consiliere socială în familie și ajutor material. Pe lângă acestea, centrul oferă și ajutor mai multor familii nevoiașe.

NapocaNews