Totul s-a întâmplat sâmbătă seara în Viena, acolo unde cei doi COLEGi ideologici Diana Șoșoacă și George Simion s-au întâlnit în pentru a stabili acțiunile pentru anul 2024.

Potrivit informațiilor pe care le-am obținut, discuțiile au fost unele de durată, iar Șoșoacă și Simion au negociat printre altele reprezentanții în secțiile de vot, dar și o eventuală alianță pentru anul viitor. Discuțiile vin ca urmare a unei întâlniri la care Diana Șoșoacă a fost luată la rost de către simpatizanții săi cu privire la votul din diaspora, aceștia plângându-i-se că va fi dificil cu secțiile și cozile, scrie stiripesurse..

Tot la Viena, Șoșoacă a făcut mai multe aluzii în cadrul întâlnirii cu simpatizanții săi cu privire la mai multe oferte de la oameni din alte partide

Din spusele unor persoane care i-au văzut pe cei doi, totul s-ar fi petrecut sub atenta supraveghere a serviciilor de informații austriece, care i-au monitorizat pe cei doi pe parcursul întregilor activități la care au participat în capitala austriacă.

Sursele noastre nu exclud ca cei doi să fi negociat și posibile finanțări externe, via Viena, pentru campania electorală din 2024.

Informațiile sunt întărite chiar de o sesizare pe numele Dianei Șoșoacă existentă la Agenția Națională de Integritate pentru un împrumut de 30.000 de euro trecut în declarația de avere de la o entitatea misterioasă numită „prietenă”. Împrumutul de la prietena necunoscută expiră exact în anul 2024.

Alături de Diana Sosoacă a participat un cunoscut jurnalist naționalist român din mediul online.

Viena este capitala ideologică a Diasporei române.

Update: Senatoarea Diana Șoșoacă, președintele SOS România, neagă că s-ar fi întâlnit la Viena cu deputatul George Simion, președintele AUR. Atât liderii AUR, cât și cei ai SOS România s-au aflat zilele trecute în Austria, însă Șoșoacă neagă vehement orice contact.

NapocaNews