Pentru Istoria noastră în manuale și conștiințe, mergem în Cetatea Voievozilor, la Târgoviște!
Duminică, 14 ianuarie: Sfânta Liturghie și Parastas pentru Mihai Eminescu si Mihai Viteazul la Catedrala Eroilor. Ora 13, pornim în marș spre Statuia lui Mihai Viteazul din centrul orașului unde vom desfășura evenimentul de strângere a semnăturilor pentru Istoria Românilor ca materie distinctă, cu acest nume explicit în programa școlară, precum și un program cultural-patriotic dedicat tuturor personalităților marcante ale neamului românesc care au făurit Istoria națională cu sabia și cuvântul.
Ne vom îndrepta mai apoi cu toții spre Mănăstirea Dealu unde se află capul Voievodului, în fața căruia cu toții vom îngenunchea, rugându-ne pentru ca acest popor să se ridice din genunchi spre a-i birui pe străini și trădători.
Ne mișcăm între Cuvântul lui Mihai Eminescu si Barda lui Mihai Viteazul. Între aceste două concepții complementare de luptă identitară se află esența istoriei noastre.
La Târgoviște, pe această linia națională, răspunde prezent pe organizare triada naționalistă Calea Neamului, Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Mișcarea Națională.
Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
Dr. Mihai Tîrnoveranu