Klaus & Barroso, comedia scrisă de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu), invită spectatorii la proiecții speciale în prezența echipei în 13 orașe.

Ca să plătească o datorie urgentă, Klaus, un barman uns cu toate alifiile, organizează cu ajutorul fratelui său, Barroso, un bodyguard cu nervii cam zdruncinați, o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor localului în care lucrează. Invitații sunt o adunătură colorată de corporatiști, fiecare cu frustrările și obsesiile lui.

Petrecere clandestină merge din rău în mai rău, iar cei doi frați sunt nevoiți să găsească soluții pentru fiecare personaj apărut în bar.

Rolul barmanului Klaus este jucat de Adrian Nicolae (Taximetriști, Teambuilding, Mia îș ratează răzbunarea), în vreme de Barroso este interpretat de Cosmin Nedelscu, alias ”Micutzu” (Taximetriști, Teambuilding).

Din distribuție fac parte și actrițele Victoria Răileanu și Mădălina Stoica, pe care publicul le-a întâlnit și văzut și în Taximetriști.

NapocaNews