Soldatul american care a provocat accidentul rutier în care și-a pierdut viața artistul, în urmă cu 19 ani, își vede liniștit de viață și de afaceri. Christopher Van Goethem, care nu a dat niciodată socoteală pentru fapta lui, s-a retras din armată în urmă cu mai mulți ani și a deschis un lanț de magazine.

În paralel cu businessul, ucigașul lui Teo Peter de la Compact se relaxează practicând yoga, merge la petreceri tematice și călătorește în destinații exotice, alături de prietenii săi.

Christopher Van Goethem vinde bonguri din sticlă, numite și pipe cu apă, pentru care folosește inclusiv metale prețioase și pietre semiprețioase pe care le lucrează chiar el.

Prețurile ajung chiar și la 5.000 de dolari bucata. Deși familia i s-a destrămat după ce soția l-a părăsit și au divorțat, afacerile îi merg din ce în ce mai bine. În urmă cu un an Van Goethem a apărut chiar și într-o emisiune din SUA unde a fost prezentat drept un fierar cu o experiență vastă, informează realitatea.net.

La data de 4 decembrie 2004, Teo Peter și-a găsit sfârșitul în mod tragic, când taxiul în care se afla a fost spulberat de autovehiculul condus de Christopher Van Goethem.

NapocaNews