Tipografia Cărților Bisericești a anunțat că în perioada 17-19 februarie volumul „Brâncuși – sculptor creștin ortodox” scris de Patriarhul Daniel poate fi achiziționat la jumătate de preț. Oferta este disponibilă în contextul Zilei naționale Constantin Brâncuși. 

În prefața cărții, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel îl numește pe Constantin Brâncuși „Părintele artei moderne” fiind „un român care s-a înscris în circuitul valorilor universale perene”.

Prezenta ediție a fost publicată în 2013, după ce în prealabil a fost revizuită de autorul ei. Prima fotografie prezentată în carte îl ilustrează pe Constantin Brâncuși în stihar. Sculptorul a fost dascăl la biserica Mavrogheni din Capitală.

Cartea este disponibilă în 7 limbi: română, engleză, greacă, franceză, italiană, spaniolă, rusă, iar reducerea se aplică pentru fiecare dintre acestea.

afișul campaniei de reduceri

Cartea poate fi achiziționată prin intermediul site-ului Tipografiei Cărților Bisericești:  cartibisericesti.ro, prin comandă la tipografia@patriarhia.ro, editura@patriarhia.ro sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

NapocaNews