Conform guvernantilor sau vândutilor nostri cei de toate zilele, totul este in regula pentru Romania – politicul, diplomatia si economia merg bine, Presedintele face multe calatorii (chiar zilele astea pierde vremea pe undeva prin Asia), iar cand nu calatoreste, se plimba cu bicicleta, schiaza iarna, joaca golf vara. Realitatea regimului Iohannis, a hienelor lui politice si din Servicii, respectiv a „Omului cu sobolani”, este cu totul alta. Numeroase probleme, tensiuni, incertitudini si pericole erodeaza si ameninta societatea din Romania.

Oportunismul si vasalitatea, mentalitatea pozitiei umile a omului garbov, sunt „principiile” calauzitoare ale majoritatii celor ce s-au aflat la butoanele de comanda ale Romaniei. Adica a celor care au dat lovitura de stat in decembrie 1989 si care apoi s-au auto restaurat, recuperand parghiile statului, controland foarte atent trei elemente fundamentale cu care detin pana azi butoanele puterii – finantele (băncile), justitia (procurori si judecatori) si mass media. Au acaparat aproape intreaga mass medie, iar cei care nu convin, deranjeaza prin atitudini si opinii neconforme cu noua „corectitudine politica”, sunt automat bagati sub clisee, sub invective si ucisi public. Si politic! Ca de exemplu dracii nostri globalisti, care prefera sa se faca utili stapanilor euro-atlantici si lovesc in absolut tot ceea ce inseamna activist pro national, pro suveranist. Azi daca afirmi ca esti patriot sau nationalist, inseamna ca esti defect sau criminal. Plus antisemit si antiamerican. Se urmareste in continuare executarea politica si morala a patriotilor, compromiterea lor prin termeni precum putinist, rasist, extremist. Se doreste disparitia tuturor celor care se opun sistemului, prin inventate culpabilizari in spatiul public, cu rol de asasinat civil, precum si dezbinarea a tot ceea ce este romanesc spre binele dusmanilor tarii, a noilor „patroni” ai Romaniei.

Astfel puterea succesiva si serviciile de informatii, nu au cautat si nici nu au dorit sa se legitimeze conform cu interesele tarii, ci dimpotriva in toti acesti 34 de ani, s-au pus in slujba puterilor straine, care la randul lor le-au oferit tot sprijinul si protectia de care aveau nevoie. De aceea azi avem aceasta ruptura majora, aceasta prapastie, intre clasa politica si asteptarile poporului roman. Datorita tradarii si indiferentei conducatorilor noastri, azi am ajuns un teritoriu aflat sub o totala administratie straina, care a jefuit si continua sa jefuiasca in liniste si pace Romania. Ca si consecinta – ne confruntam si ne complacem de ani buni cu saracia si cu un nivel de trai scazut.

Mai grav este faptul, ca odată cu scaderea bunastarii noastre si compromiterea dreptului la o viata demna, a scazut si chiar a atins o cota de avarie, intreg sistemul educational, de invatamant din Romania. Comparativ cu scoala de pana in 1989, cea de azi este o veritabila bataie de joc! Pentru ca produsul final educational scoate omul cetatii, educatia in Romania ar trebui sa scoata romani. Care sa cunoasca cultura, literatura si istoria adevarata a Romaniei ! Cu preponderenta in ultimii ani, sistemul educational de la noi scoate globalisti de-a gata, numai buni de iobagit si calarit de forte straine. Si in plus „infectati” cu virusul acesta al culpabilitatii istorice, pentru presupuse vinovatii trecute, inchipuite de unii dintre „binevoitorii” nostri de serviciu. Bineinteles cu largul concurs al strigiolor si jigodiilor nostre autohtone, autorii de drept ai campaniilor de incriminare si denigrare a Romaniei. Regimurile politice marioneta de la noi, conduse tot de catre marionete, sunt direct responsabile de aceste „dejectii” legislative. Mai exact de ordonanta 21 din 2001 a lui Adrian Nastase, respectiv legea 217 din 2015 a lui Crin Antonescu. Ambele o rusine nationala, o adevarata mitraliere si o punere pe un fel de „lista neagra”, a unor personalitati culturale, spirituale, morale, politice, economice si militare de prim rang ale Romaniei eterne. Astfel azi sunt interzisi si batjocoriti un – Eminescu, Goga, Radu Gyr, Nichifor Crainic, Mircea Vulcanescu, George Manu, Nae Ionescu, Noica, Eliade, Tutea, doctorul Nicolae Paulescu, liderii miscarii studentesti nationalist-crestine din perioada interbelica. Sunt inculpati din nou si martirizati, mari duhovnici si marturisitori crestini – „Sfintii Inchisorilor”. In neștiința lor, l-au inclus in aceasta lege cunoscuta si sub numele de „legea antilegionara” si pe „carmaciul” Nicolae Ceausescu impreuna cu realizarile perioadei sale. Aici s-a ajuns – ca azi poporul roman sa fie aproape zilnic incriminat, culpabilizat si invinovatit pentru actiuni inchipuite si mincinoase. Presupusa „vina” a celor ce se regasesc sub incidenta acestei legi, considerati culpabili azi de autoritatile globaliste, este aceea ca toti nu au cedat principiilor lor morale. Au refuzat sa fie cozi de topor si sa se vanda si sa vanda tara asemenea lui Iuda. Au negociat orice – pana la principii! Sunt un exemplu moral pentru groparii jegosi ai României de azi, carora le transmit ca aceasta corectitudine politica, trebuie sa fie inainte de toate fata de poporul român, nu fata de straini.

Astazi pentru liderii euro-atlantici, nationalismul este o plaga. Se incearca cu disperare a se distruge diferentele specifice intre natiuni. Tocmai natiunea, despre care Parintele Staniloaie frumos afirma ca – „este un dar de la Dumnezeu”. Globalismul inseamna uniformizare…inseamna o actiune contra lui Dumnezeu. Asa cum ultima „defecatie” a Ministerului Educatiei din 17 aprilie 2024, pompos numita „cod de conduita pentru preventia si sanctionarea xenofobiei „…bla, bla, cu privire la invatamantul universitar romanesc – este de fapt o actiune antinationala. De fapt scopul este acela de a interzice simbolurile identitare in spatiul universitar. Cat o mai fi el de universitar ?!? Dar nu se mentioneaza care sunt acele simboluri identitare !?! Sunt in schimb amestecate cu rasismul, xenofobia, fascismul. Si bineinteles nu se putea omite vesnicul legionarism. In concluzie – o alta dejectie servita noua !

Daca pana acum am vorbit de dejectii, jeguri si jegosi, defecatii – ei bine pentru a scapa de toate aceste mizerii, avem nevoie de un…”Mr. Proper”. Si l-am gasit ! Pe aceasta cale salut si voi sustine candidatura „vecinului” originar din Campia Turzii, respectiv pe dl. Cozmin Gusa. Ca de la suveranist – la si pentru suveranist. Contestatarilor globalisti de serviciu, le dau un sfat – sa o lase mai moale cu putinismul, caci chestiunea cu pricina este deja fumata, perimata, rasuflata si „denuntatorii” se afunda mai mult in ratacire si ridicol. Adevarul este urmatorul – candidatura ca si persoana lui Cozmin Gusa, deranjeaza in „sferele inalte” de pe la noi si din afara. Pentru ca Cozmin este acel altceva…el reprezinta un lider al „generatiei contra”. Contra globalism, contra lgbt-ism, contra colonialism, contra corporatism salbatic. Cozmin este simplu – Pro Romania ! Cozmin ar putea fi „groparul” politic ( si nu doar politic ) al groparilor jegosi ai Romaniei. Cozmin ar putea fi primul Presedinte roman suveranist, de dupa Nicolae Ceausescu. Pana la fotoliul de la Cotroceni, Cozmin poate fi un catalizator, un mobilizator al fortelor si curentului suveranist national din Romania. Un magnet politic suveranist !

Este momentul sa ne trezim si sa spunem NU la tot ceea ce nu ne reprezinta. Forma suprema de manifestare a unui om liber, este aceea de a-si pastra dreptul de a spune NU. Da – spun toti. Esti idiot românule – da, sa traiti. Nu fiti idioti si spuneti DA suveranismului! Si un NU hotarat globalismului! Si nu uitati, pentru o mai buna curatenie politica, folositi…Mr. Proper !

Cristian Ardeleanu