Acțiunile de ecologizare a Asociației Comunitatea Identitară – România continuă și în anul 2024 la Cluj-Napoca. În data de 20 Aprilie, tinerii tradiționaliști au curățat de gunoaie o porțiune de spațiu verde din cartierul Mănăștur, în imediata apropiere a bisericii ortodoxe Sfântul Ioan. Această zonă a fost uitată complet de autoritățile locale, devenind un spațiu unde indivizii necivilizați au aruncat, fără nici o piedică, orice au vrut.

”După câteva ore de muncă, militanții naționaliști au strâns câteva sute de kilograme de deșeuri. Printre acestea se numără piese de mașini, electrocasnice stricate, cauciucuri, materiale de construcții, ambalaje de plastic, sticle și geamuri sparte, mobilier, etc. Toate au fost duse de aceștia la puncte de colectare a gunoiului.

 

Într-un oraș poluat, cum este Clujul, în care spațiile verzi sunt puține, respectarea naturii și păstarea curățeniei sunt esențiale. Însă dacă spiritul civic și interesul primăriei lipsesc cu desăvârșire, dorința sinceră a naționaliștilor de a face ceva pentru oraș și comunitate rămâne la fel de puternică ca în trecut.

Avem cu toții o mare responsabilitate față de pământul strămoșesc și de neam, față de natură, față de orașul nostru și față de generațiile următoare, cărora trebuie să le lăsăm un mediu curat. Ca tradiționaliști, rămânem fideli protejării mediului înconjurător, un obiectiv ce îl urmăm de la înființarea organizației și până în prezent. Spre deosebire de pseudo-ecologiștii neomarxiști, pentru care protejarea naturii înseamnă să folosim doar mașini electrice și să mâncăm insecte, pentru naționaliști faptele concrete și munca sunt mijloacele prin care salvăm mediul înconjurător.

Ca organizație naționalistă militantă nu putem sta indiferenți în fața distrugerii naturii și punem faptele înaintea vorbei, fiind responsabilitatea noastră să ne implicăm oricum putem. Cum ne iubim pământul strămoșesc, vedem ecologia ca o parte indispensabilă a luptei naționaliste. Dacă îți iubești neamul și patria, ții la natură și vrei să faci ceva, vino alături de noi” transmite asociația printr-un comunicat de presă.

NapocaNews