Politica artistică a degetului mijlociu. Noul val al cinematografului românesc. Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, care este producător, dar și unul dintre cei trei regizori ai documentarului despre viața și cariera tenismenului Ilie Năstase, le-a transmis un mesaj dur celor care cer invitații la premiera filmului, în loc să își cumpere bilet.

La premiera de gală a documentarului NASTY, programată marți la Sala Palatului din București, vor participa Ilie Năstase, Boris Becker, Ion Țiriac, Nadia Comăneci, echipa filmului și alți invitați speciali.

Luni seara, cu o zi înainte de eveniment, Tudor Giurgiu, care a produs documentarul alături de Cosmin Hodor și l-a regizat împreună cu Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, a răbufnit pe Facebook la adresa celor care solicită invitații gratuite la premiera filmului, pe care îi sfătuiește să își cumpere bilete.

„Nu mai cereți invitații pentru mâine la premiera Nasty. Nu mai sunt locuri! De azi a început balamucul. Diverși unii confirmă last minute, deși deadline-ul era miercurea trecută. Alții sună să ceară bilete pentru copii. Alții și-au adus aminte fix azi că vin 4, nu 2. Personajele din pozã sunt cu nervii la pãmânt, zâmbetul e așa, de formã. Nu ne mai sunați! Încercati mai bine aici, puteți cumpăra ultimele bilete și ne veți face un mare bine: https://eventbook.ro/film/bilete-nasty-premiera-de-gala„, a scris Tudor Giurgiu pe Facebook alături de fotografia în care arată degetul mijlociu. 

NapocaNews