Un nou site despre Sfinții Închisorilor. Lupta continua! Pentru adevăr. Salutăm noua inițiativă de promovare a faptelor de sfințenie a martirilor și mărturisitorilor din temnițele comuniste dar și carliste, de pe întreg cuprinsul țării. Site-ul „Sfinții Mărturisitori” este foarte bine documentat și vine cu informații utile și cuprinzătoare despre toate temnițele și locurile de martiraj ale mărturisitorilor Români. Dintre aceștia mulți sunt sfinți, ca unii ce nu și-au compromis credința sau dragostea de frați.

„În ziua praznicului Bunei Vestiri, sărbătoare închinată Maicii Domnului, care a fost ocrotitoarea și mijlocitoarea sfinților și deținuților din închisorile comuniste, am lansat un nou portal prin care vă invităm să îi descoperiți pe martirii care au mărturisit sub regimul comunist.

Veți descoperi idei de pelerinaje în locurile de pătimire, citate de întărire în credință și multe alte istorii ale acestor mari martiri ai neamului nostru românesc”. Este anunțul pe care îl fac administratorii acestui site în pagina de deschidere.

Vă recomandăm tuturor cu drag să explorați acest portal ortodox ce aduce cinste neamului și Bisericii lui Hristos, Biserica vie a sfinților.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul sfintiimarturisitori.ro.

NapicaNews