Societatea civică a invitat clujenii vineri, 26 aprilie, ora 18.00, la conferința interactivă ,,Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice.”

Evenimentul a avut  loc la  Cluj-Napoca la Casa de Cultură a Studenților, la  Sala Est.

D-na avocat  Marina Ioana Alexandru a vorbit despre necesitatea stopării tratatului pandemic OMS, deoarece poate introduce o dictatură globala și la limitarea libertății persoanei și a drepturilor omului. Sub pretextul unei pandemii o fundație globala OMS anulează constituțiilor unor state naționale. De aceea Olanda a refuzat semnarea tratatului. România prin președintelui Iohannis a semnat Tratatul în 2022.. Se vor da sancțiuni economice statelor care nu vor respecta Tratatul pandemic.

Avocatul Gheorge Piperea a întrat în direct (live)  în conferință și a susținut desființarea OMS ca nu respectă constitutiile și suveranitățile naționale.Plus ca politicile pandemice au subjugat unor interese economice și statale drepturile și libertățile popoarelor.. Se neutralizează prin aceste acțiunii drepturile omului. Parlamentul trebuie să voteze împotriva acestui tratat.

 

La eveniment au participat circa 60 de persoane. Participanții au propus redactarea unui memorandum împotriva semnării de către România a tratatului cu OMS.

Vezi discursul Video::