Care sunt criteriile de evaluare a muzicii și dansului, din perspectiva moralei creștine? Se poate trasa un perimetru moral al „sănătății muzicale”, din perspectiva creștinismului biblic și patristic? Cât se poate adapta muzical, creștinismul contemporan, pentru relevanță socială? Ce soluții de muzică benefică, pe termen scurt, mediu și lung, putem găsi prin filtrul istoric și contemporan al creștinismului?

Dacă aceste întrebări sunt valabile și pentru dvs, Oastea Domnului Cluj-Napoca și Campionii Celesti vă invită să descoperiți împreună răspunsuri echilibrate în cadrul Conferinței și Lansării de Carte cu tema: „Manipularea prin muzică și dans în Postmodernism”.

În cadrul acestui eveniment dublu, privim la acest subiect extrem de sensibil, ce ne privește pe fiecare din perspectivă: Psiho-Medicală, Moral-Biblică, Metafizică”.

Evenimentul va fi găzduit de Amfiteatrul din Cadrul Complexului Turistic UNIVERS T, Cluj-Napoca, pe 28 mai 2024, de la ora 18:30. Invitații de marcă din domeniile: Medicină, Muzică, Teologie și Poezie ne împărtășesc impactul muzicii asupra stării noastre emoționale și spirituale.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Pentru a participa la aceste eveniment unic, completează FORMULARUL AICI!