Florin Piersic va fi transferat la o clinică privată, după care va fi dus la Spitalul Foișor din Bucureşti, potrivit unor surse medicale citate de Antena 3.

Florin Piersic se simte mai bine este conștient și vorbește cu echipa medicală de la Institutul Matei Balș din Capitală. Ba chiar a făcut și glume cu medicii de acolo. Între timp i-au fost extrase sondele de la stimulatorul cardiac, astfel încât tratamentul cu antibiotice să își facă efectul.

Acum, medicii au decis ca actorul să fie transferat într-un spital privat din Capitală, unde îi va fi efectuat un RMN. Apoi, Florin Pierisc va fi dus la Spitalul Foișor pentru investigații suplimentare în legătură cu problema pe care acesta o are la genunchi.

Potrivit surselor citate, actorul ar urma să fie transferat astăzi la spitalul privat din Capitală pentru continuarea investigațiilor.

Marele actor al României va rămâne internat pentru mai multe săptămâni, până când infecția va fi eliminată complet din corp. Apoi, va trebui să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale, inclusiv reimplantarea stimulatorului cardiac.

”Este stabil, este cu o stare generală putem spune bună, pentru că vorbim de o vârstă și de bolile cronice, dar comunicăm foarte bine, este prezent, chiar am putut să ne bucurăm de șarmul dumnealui, care nu lipsește”, a declarat medicul infecționist Adrian Marinescu.

 

NapocaNews