Peste cateva saptamani, se va da startul la o noua sesiune de alegeri electorale, atat pe dinauntru, cat si pe dinafară. De fapt, ar trebui numite impropriu alegeri, deoarece de 34 de ani, singura beneficiara majoră si vesnic câstigatoare, este nimeni alta decat cumatra Securitate. Cum spune si refrenul – Cine seara-n poarta bate? Este vesnica Securitate !

O Securitate pe care o gasim in „DEX-ul” imoralitatii si tradarii din Romania, la litera „S”, sub diferite forme macabre – SRI, SIE, doi si-un Sfert, SIPA…Institutii de unde treptat, in ultimii ani au fost epurate sau marginalizate, cam toate cadrele cu sentimente si viziune patriotica, cu simtire romaneasca si inlocuite sau promovate non valori globaliste – sorosiste. O Securitate care si-a construit imperiul imbatabil de azi, prin tradare, jaf, minciuna, manipulare, santaj si foarte multa coruptie. O Securitate care este direct raspunzatoare de insecuritatea nationala si internationala in care se regaseste Romania azi. O Securitate care si-a dat girul si a contribuit din plin, ca imediat dupa lovitura de stat din decembrie 1989, Romania sa fie transformata treptat din stat independent in corporatie…multinationala.

Si ma refer aici la legea numarul 28 din 15 martie 1991, in care Romania accepta acordul sau statutul privind corporatia financiara internationala. Este o lege care este inca in vigoare si care practic subordoneaza de departe tara, corporatiilor internationale. Practic noi nu mai suntem de demult o tara. Am devenit o corporatie. Trebuie precizat ca in ultimii 34 de ani, Romania nu a fost condusa nici de la Palatul din Piata Victoriei, nici de la Palatul din Cotroceni. Acolo au fost si sunt in continuare doar niste lachei ! Romania a fost condusa pe baza acestei legi de iobagie moderna, de forte din strainatate, prin Banca Centrala a Romaniei si a Serviciilor secrete autohtone. Acesta a si fost de altfel motivul pricipal, pentru care Securitatea tradatoare de la noi, si-a dat mana cu serviciile de informatii, de spionaj straine si marea finanta internationala, in vederea loviturii de stat, pentru a-l inlatura de la putere pe Presedintele Nicolae Ceausescu. Si le-a reusit din plin – au distrus o tara si au inrobit un popor !

Azi poporul roman, aflat sub „patronajul” noii Securitati, a fost redus la conditia de sclavi fericiti ai societatii de consum, de navetisti intre frigider pe de-o parte si televizor, laptop si telefon mobil pe de alta parte. Robotei fideli ai marketingului de consum. Am devenit o tara, in care in continuare economia este agal cu consumul. O Romanie care azi nu mai produce aproape nimic ! Drama uriasa este insa disparitia demografica, caderea demografica pentru care nu se ia nici un fel de atitudine, nu se vorbeste, nu se discuta si evident nu se actioneaza sub nici o forma. „Implantarea” de tot felul de populatii migratoare in Romania, ca si masura de a contrabalansa pierderea demografica autohtona, este un alt mare act de tradare nationala ! Lasati Romania alba si curata, nu ne colorati cu tot felul de „vinituri” din afara Europei, total straine de mentalitatea, traditiile, Credinta si spiritul nostru romanesc ! Riscam sa nu mai existam pe viitor ca natie. Ne-au luat libertatea, Credinta, obiceiurile, bunul simt, au distrus valorile morale, culturale si intelectuale ale neamului si ne dau la schimb…ce ? O industrie pharma care pretinde ca ne doreste sanatatea, o industrie alimentara care pretinde ca ne hraneste, la fel cum industria de armament pretinde ca ne doreste pacea ! Toate la pachet cu industria jocurilor de noroc si a camatariei bancare. Ne-au programat prin manipulare si inselaciune, ca sa dezvolte in noi si in societatea actuala – ura, viclenia, dezbinarea. Pentru ca pe baza acestor „insusiri”, sistemul globalist sa poata dezvolta noua ordine mondiala. Adica controlul total ! Marea resetare ! Matrixul !

De 34 de ani, sistemul securisto – globalist a avut drept „agenda politica” – sa vanda pamant strainilor, sa-l inlature si să-l saraceasca pe taranul roman, sa distruga scoala traditionala romaneasca, sa falimenteze sistemul public administrativ, sa nu dezvolte sau sa implementeze o strategie nationala pentru tara, sa desfiinteze armata regulata, sa incurajeze exodul in paralel cu avortul. Ce pretentii mai pot avea acesti indivizi ca sa continue intr-o campanie electorala ?!? ca sa nu mai vorbim ca pe plan international, azi Romania nu mai este o tara. Este doar un teritoriu ! Aici ne-au adus politicienii securisti, transformati in moralisti.

Asta pentru că în sistemul securist sau de Servicii, lipsesc cu desavarsire prietenia, recunostiinta si mila. In aceasta directie, in presa patriotica si suveranista din Romania, au iesit la iveala in ultima vreme informatii pretioase despre niste golanisme si fraude extraordinare ale celor din fruntea Serviciilor, respectiv generalul Coldea – fost sef al directiei Operatii din SRI si generalul Dumbrava – subordonatul lui Coldea. Informatii incriminatorii despre ce si cum au jefuit acestia prin santaj si cu ajutorul coruptiei din justitie, antreprenori si oameni de afaceri cu predilectie romani. In acest sens, cu privire la generalul Coldea, avem si marturia recenta intr-o emisiune TV, a respectatului profesor universitar si patriot român – domnul Corvin Lupu. Domnul profesor a relatat cu lux de amanunte, o convorbire dintre un apropiat de-a dansului din Sistem si insusi generalul Coldea. Acesta din urma fiind intrebat – „băi Floriane, de ce faci tu treburile astea cu oamenii de afaceri romani” ?, a raspuns sec si fara empatie – ” Noi suntem in spatiul euro-atlantic si partenerii nostri strategici doresc ca noi sa fim predictibili, iar ca sa fim predictibili, noi trebuie sa facem preventie impotriva nationalismului, a patriotismului si a suveranismului romanesc !!! Si preventia trebuie facuta, gandindu-ne la cine s-ar putea sa sponsorizeze, sa sprijine sau sa sustină o miscare patriotica, suveranista romaneasca de iesire din situatia actuala. Adica oameni de afaceri de etnie română. Asta pentru ca niciodata minoritarii etnici nu vor fi un pericol pentru noi, deoarece minoritarii nu vor sustine romanismul”!!! Ca urmare, Coldea si ai lui s-au pravalit impreuna cu DNA-ul lui Lulutza Kovesi, asupra oamenilor de afaceri de etnie română! Un veritabil genocid etnic asupra majoritatii romanesti, executat de tortionarii vremurilor moderne – SRI – DNA – ANAF !!!

Cand se va termina cu Securitatea si Serviciile? Doar atunci cand puterea de iubire va depăsi iubirea de putere!!! Doar atunci va fi pace, unitate si prosperitate la noi acasă!

Cristian Ardeleanu