Un bărbat a fost prins în flagrant de către polițiști în timp ce acesta deținea si comercializa droguri de mare risc în municipiul Cluj-Napoca.

În data de 1 iunie 2024, echipa de polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în colaborare strânsă cu procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au identificat și prins în flagrant delict un individ în municipiul Cluj-Napoca. Acesta era suspectat de trafic de droguri de risc și mare risc.

În momentul reținerii, individul era în posesia unor cantități semnificative de substanțe interzise, printre care canabis, rezină de canabis și timbre LSD, destinate comercializării ilicite.

După prindere, au fost efectuate percheziții domiciliare, care au condus la confiscarea unei mari cantități de droguri, inclusiv canabis, rezină de canabis și alte substanțe interzise, precum și obiecte asociate consumului și traficului de droguri, potrivit IPJ Cluj.

Investigațiile au relevat că bărbatul în cauză ar fi desfășurat, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, activități ilegale de trafic și comercializare de canabis, vânzând drogurile la un preț de aproximativ 50 de lei pentru un gram.

În data de 2 iunie 2024, autoritățile au luat măsuri legale împotriva acestuia: procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea sa, iar judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj a emis un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile.

NapocaNews