Distribuie articolul
Preşedintele democrat Joe Biden l-a acuzat joi pe rivalul său republican Donald Trump că nu are nicio morală, în cursul unei dezbateri televizate în care cei doi au continuat să se insulte reciproc, informează AGERPRES.
„Ai simţul moral al unui depravat”, a afirmat Biden.

Fostul preşedinte republican Donald Trump nu s-a lăsat mai prejos și l-a acuzat joi pe rivalul său democrat Joe Biden că se comportă „ca un palestinian” în cadrul conflictului dintre Israel şi Hamas.

„A devenit ca un palestinian, dar ei nu-l plac pentru că este un palestinian foarte rău. Un (palestinian) slab”, a afirmat Trump în timpul primei dezbateri dintre cei doi candidaţi la prezidenţialele din noiembrie.

„El i-a încurajat pe aceşti oameni să meargă la Capitoliu. A stat în pe scaun Biroul Oval trei ore, trei ore, în timp ce vicepreşedintele său şi unii dintre colegi şi republicani i-au cerut să acţioneze pentru a pune capăt tuturor acelor lucruri”, a denunţat Joe Biden pe tema atacului asupra Capitoliului din Washington, pe 6 ianuarie 2021, cu ocazia primei dezbateri televizate a prezidenţialelor din 2024, informează AGERPRES.

„În schimb, el i-a încurajat. Şi vrea să-i graţieze pe acei (insurgenţi) care au fost condamnaţi. (…) Iar acum, spune că dacă va pierde din nou, ar putea fi +o baie de sânge+”, a afirmat preşedintele democrat.

Acuzat de Joe Biden că nu a „făcut nimic” pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice, Donald Trump şi-a apărat palmaresul în fruntea Statelor Unite şi şi-a justificat în special ieşirea din Acordul de la Paris.

NapocaNews