Distribuie articolul

Dorin Cocoș a demascat în exclusivitate la Realitatea PLUS legăturile strânse dintre Florian Coldea și Monica Macovei. Fostul soț al Elenei Udrea susține că Macovei s-a întâlnit cu celebrul miliardar George Soros la New Yprk, acolo unde a pus la cale protestele #rezist.

„Am surprins-o pe doamna Macovei în aeroportul din New York, în martie 2017 și la întrebarea pe care i-am pus-o „unde te duci?” a zis că la George. Și am întrebat la George Soros? Da, firește, a zis ca vor discuta despre fenomenul „#rezist”.

George Soros are de foarte mult timp un interes în zona Balcanilor și a Europei de Est printr-o rețea de ONG-uri care reprezintă a cincea coloană și plătește activiști civici care dezactivează toți pilonii unui stat național. Ani de zile ni s-a spus, în România, caâă trebuie să separăm mediul de afaceri, dar mediul a fost distrus de rețeaua Coldea si apropiați ai lui Soros din spațiul nostru”, a declarat Dorin Cocoș, la Realitatea.

„Inclusiv madam Macovei a fost pusă să își facă un partid. Avea vreo șansă Monica Macovei la prezidențiale? Cine a pus-o să facă partid? Pai eu cred ca domnul Coldea. Erau așa apropiați? Bineînțeles. Deci doamna Macovei e în continuare apropiată? Că a scapăt ușor cu accidentul ăla. Doamne ferește! Nu îi doresc râul. Cum vă explicați că, peste noapte, și-a făcut partid. Ce șanse avea ca să ia din bazin? Amândouă au luat din bazinul domnului Traian Băsescu”, a declarat Mihail Neamțu, la același post TV.

NapocaNews