Distribuie articolul

Edi Iordănescu a reușit o performanță istorică cu generația de suflet. Miercuri, 26 iunie, este o zi care nu va fi uitată prea curând. Chiar de „Ziua Drapelului Național”, România a reușit să treacă în faza superioară a Campionatului European de Fotbal.

Naționala antrenată Edi Iordănescu s-a calificat în optimile de finală Euro 2024. Succesul este cu atât mai mare cu cât tricolorii s-au calificat în etapa superioară din postura de lider al grupei E. Stanciu și compania vor întâlni în următorul meci Slovenia sau Olanda.

După remiza de miercuri seara, Edi Iordănescu a mulțumit jucătorilor și publicului prezent în număr foarte mare pe arena din Frankfurt. Este pentru a doua oară în istoria naționalei de fotbal când tricolorii încheie faza grupelor pe prima poziție.

„Încep prin a face o reverenţă în faţa suporterilor echipei naţionale. Ce am trăit aici probabil trăieşti o dată în viaţă. Cred că în istoria echipei naţionale suporterii nu au fost atât de apropiați de naţională cum au fost acum”, a transmis selecționerul.

NapocaNews