Distribuie articolul
Sâmbătă, 15 iunie va avea loc slujba de pomenirea a Părintelui Justin Pârvu, la mănăstirea Petru Vodă, acolo unde este înmormântat. Părintele a adormit în Domnul în data de 16 iunie 2013. La mormântul său se săvârșesc nenumărate minuni și tămăduiri., scrie revista ”Atitudini”.

Fiind unul dintre cei mai îndrăgiți duhovnici români, nădăjduim ca pelerinii să participe în număr cât mai mare, ca o dovadă de recunoștință și cinstire a viețuirii sale sfinte, precum și a luptei de rezistență anticomunistă. Să nu uităm că Părintele Justin a fost primul înaintemergător al canonizării martirilor din temnițele comuniste.

Slujba de parastas se va oficia după Sf. Liturghie care va începe în jur de ora 9.00.Vrednică să-i fie pomenirea Părintelui Justin!

 

Un interviu de suflet, cald și aducător de lumină, cu câteva zile înainte de pomenirea Părintelui Justin Pârvu. Maica Justina, stareța mănăstirii Paltin, povestește despre harismele și lucrările Părintelui Justin, într-o emisiune Metropola Tv. MAICA STAREȚĂ JUSTINA ÎN EMISIUNE LA MIRCEA RADU

Vizionare plăcută! Interviul poate fi vizionat începând cu minutul 32.