Aproximativ 50 de membri şi simpatizanţi ai AUR Cluj, în frunte cu preşedintele formaţiunii, George Simion, au protestat, miercuri după-amiază, în faţa Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, locul unde urma să aibă loc o conferinţă de presă a liderului PSD, premierul Marcel Ciolacu, precum şi o întâlnire cu membri social democraţi.

Protestatarii AUR au scandat, printre altele, „Demisia”, „Jos PSD”, „PSD, PNL, aceeaşi mizerie”, „Hoţii”, „Dîncu, afară”.

„Vor să facă acel caz Coldea – Dumbravă uitat. Noi am cerut în ultimele zile şi-n Parlament, şi la mitinguri domnului Ciolacu să îl elimine pe domnul Vasile Dîncu, prietenul lui Coldea, de pe listele electorale. Este de fapt reacţiunea statului paralel, aşa că suntem aici, am fost şi dimineaţă eu singur în aeroport şi apoi s-au alăturat colegi, pentru a spune cu toţii ‘Jos PSD’. Dacă au făcut asta cu trei zile înainte de alegeri, înseamnă că sunt cu adevărat disperaţi”, a declarat liderul AUR, George Simion.

Evenimentele programate de PSD la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca nu au mai avut loc.

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, au fost prezenţi, miercuri, la Cluj-Napoca, la inaugurarea noului terminal plecări al Aeroportului Avram Iancu din Cluj-Napoca, o investiţie de peste 366 milioane de lei, precum şi la deschiderea lucrărilor pentru metroul clujean, o investiţie de de 13,69 miliarde de lei.

A fost prezent Călin Cozma, candidatul AUR la Primăria Cluj-Napoca, precum și alți lideri locali ai formațiuni politice la protestul de la Casa de Cultură a Studenților.

NapocaNews