Nu suntem perfecți si poate niciodata nu vom fi. Insa putem fi astazi, mai buni decat ieri. Și mâine mai întelegatori decat azi. Asa cum liderii curentului suveranist din Romania, trebuie sa inteleaga ca inainte de toate, batalia principala este pe pastrarea si conservarea identitatii noastre nationale si religioase.

Traim vremuri in care s-au pierdut reperele si busola. Traim intr-o lume, in care noua generatie doreste o tara ca si afara. O tara cu mai multe spitale, dar fara Catedrale. Adica o lume bolnava. Din pacate din occident, au venit imediat dupa decembrie 1989 o scursura de indivizi, cu Soros in frunte, care ne-au jefuit resursele – petrol, gaze, energie electrica, ne decimeaza padurile, ne cumpara pamanturile si ne fura limba romana. Chair si sufletul ! Educatia si invatamantul sunt facute praf ! Eroii si martirii neamului romanesc se sterg din memoria neamului. Sfintii Marturisitori ai Inchisorilor, domnitori, personalitati politice marcante, poeti, scriitori si oameni de cultura patrioti sunt inexistenti in manualele si programele de istorie si literatura romana. Unde sunt azi Goga, Cosbuc sau marele Eminescu ?!? Asistam la o distrugere bine organizată si coordonată a României. Dispar identitatea nationala, culturala si religioasa a natiunii romane.

Si pentru ca am amintit de Eminescu, vom vedea impreuna, cat este de actual cel mai mare jurnalist si poet pe care l-a dat neamul românesc. Intr-unul din articolele sale, avem radiografia clara a societatii romanesti – de atunci si de acum. „Avem, spunea Eminescu, de-o parte rasa romana cu trecutul ei. Popor harnic si cinstit. Deasupra avem o patura superioara formata din scursurile orientului, dar si a occidentului, incapabila de adevar si patriotism. Tradatorii devin oameni mari si respectati, barfitorii de cafenele sunt mari literati, ignorantii si prostii formeaza adevarati oameni ai statului”. Exact ce avem si astazi in Romania. Adica pe de o parte clasa suprapusa si pe de cealalta parte poporul prostit si subjugat.

Imediat dupa 1989, mizeriile importate din afara au devenit adevarati vectori de infectie ale poporului roman. Treptat, de la an la an, societatea impreuna cu clasa politica au suferit mutatii genetice si ideologice grave, bolnave, care in timp s-au cangrenat. Astfel ca in societatea romaneasca „moderna” de azi, constatam cu regret cum badarania si tupeul au luat locul bunului simt. Este rezultatul necultivarii celor 7 ani de acasa. Azi trebuie sa fii „cool”. Trebuie sa fii „smecher”. Si incult pe deasupra ! Am ajuns ca si in bancul acesta – „Auzi bre, a cazut Eminescu la BAC ! Nu-i bai, ca-l ia la toamna….” Vorba aia – calomniaza, calomniaza, ca pana la urma tot se prinde ceva. A fi si a deveni OM este azi, un lucru extrem de rar. Kant spunea – ” omul este singura fiinta care trebuie sa fie educata, ca sa devina OM”. Iar Camus afirma – „omul isi refuza calitatea de a fi OM”. In lumea si atmosfera bolnava de azi, se ridica si traiesc foarte bine toti parazitii sociali si impostorii, toate leprele. Se pot vedea pe mai toate canalele TV, pe Youtube…in toate institutiile de conducere si control ale statului. Este bine stiut faptul ca maximizarea ignorantei marge mana in mana cu marginalizarea calitatii. De aceea a si reusit oculta internationala sa ne bage pe gat tot felul de personaje cu trecut dubios. Lideri politici care unii dintre ei sunt fii sau nepoti de tortionari bolsevici…un Ludovic Orban sau un Alexandru Rafila.

Exista o agenda din afara de indeplinit. Pe langa ignoranta, indiferenta, frica, prostie, omenirea se confrunta azi cu o boala crunta – depresia ! Este marea depresie a omenirii ! Boala care pe glob este inaintea cancerului. O boala extrem de utila pentru impostorii de la butoane. Pentru ca un om depresiv este fara coordonate. Fara sperante, fara nadejde si fara Dumnezeu. Adica robul perfect. O alta arma mortala utilizata azi in special impotriva tinerilor si a adolescentilor este drogul ! Drogul fiziologic – cu serul in vene, drogul ideologic – cu „serul” in creier, drogul spiritual – cu „serul” imoralitatii si al ateismului in inima, drogul digitalizarii – cu „serul” in psihic si comportament. Adică o multitudine de droguri. Toate cu scopul de a fi cat se poate de supusi, fara prea multa inteligenta si ratiune. Fara Credinta ! De sclavi fara caracter si fara constiinta proprie si de Neam.

Azi in România si in intreaga lume euro-atlantica, nici de sex nu mai esti sigur. De orientarile sexuale „la moda”, nici nu mai are rost sa vorbesc – curata patologie de natura psihiatrica. Daca azi intrebi pe cineva cu privire la sexul din pantaloni – tu ce esti ?, risti sa primesti un raspuns de genul – stiu si eu ?!? Sunteti barbat ?…un alt posibil raspuns – asa si asa ! Societatea moderna bolnavă de azi, face o problema dintr-o certitudine. Astfel mama devine parinte unu, tata devine parinte doi si copilul devine produs. Problemele grave ale societatii in care traim, rezulta si din faptul ca acum lgbt-ul si transexualitatea, au devenit noile puncte cardinale.

Boala sistemului este veche. Ce nu s-a reusit prin „ingineria” ideologică, adica marxismul si bolsevismul de ieri, respectiv neomarxismul si globalismul de azi, se incearca prin bio-tehnologie. De aceea azi toată lumea vorbeste de transumanism. Adică o altă boală la moda si la mare cautare. Am ajuns in era asta post umanista, unde se doreste si se lucreaza la o alta specie umana. De altfel nu este ceva nou. Obsesia marxismului era sa schimbe omul, sa creeze „omul nou”. Omul ca si mecanism furajat ideologic! Doar ca asta nu se poate – a fost si este un mare rateu ideologic. Pentru ca omul este o taina ! Este creatie Divina !

Ce ar putea sa faca sau sa aduca in aceasta lume nebuna, plina de nebuni, suveranismul? Acum poate mai mult ca niciodata, avem nevoie de o…”dictatura” democratică. A valorii si spiritului românesc.

Cristian Ardeleanu