Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, a participat joi, 9 iunie 2022, la întâlnirea de 55 de ani de la absolvirea Liceului de Cultură Generală – Cehu Silvaniei, astăzi Liceul Tehnologic „Gheorghe Pop de Băsești” din Cehu Silvaniei, titrează Radio Renașterea.

Evenimentul festiv a avut loc la sediul liceului și a debutat cu ora de dirigenție, în cadrul căreia a fost citit catalogul de către dirigintele prof. Ieremia Borca. Apoi, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei împreună cu o parte din foștii profesori și colegi de liceu au depănat amintiri și au vorbit despre cei 55 de ani care au trecut frumos, dar foarte repede.

Apoi, aceștia s-au îndreptat spre Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Cehu Silvaniei, unde Părintele Mitropolit Andrei a rostit o rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu și a oficiat o slujbă de Parastas pentru profesorii și colegii trecuți la cele veșnice, iar la mormintele lor din cimitirul central au fost aprinse lumânări și depuse flori.

NapocaNews