Distribuie articolul

Atacantul Vlad Morar se întoarce la Universitatea Cluj în această iarnă. Mutat forţat la Ploieşti, de finanţatorul Florian Walter, alături de alţi 14 fotbalişti, Morar nu s-a impus la Petrolul şi revine la echipa la care s-a format.

Cum universitarii traversează unul dintre cele mai grele momente din istorie, Morar are toate şansele să fie noul golgheter.

„U” ocupă ultimul loc în Liga I, după ce a reuşit contraperformanţa de a nu obţine nicio victorie în 12 etape disputate!

Nici instalarea lui Mihai Teja pe banca „şepcilor” nu a adus revirimentul mult aşteptat de fanii trupei clujene.

Pentru a ieşi din criză, conducerea universitară va demara o campanie masivă de transferuri în iarnă, iar pe listă se află şi Vlad Morar.

Fotbalistul de 21 de ani şi-a făcut junioratul la „U” Cluj, echipă pentru care a bifat şapte meciuri şi patru goluri în Liga I. În tricoul Petrolului, atacantul zălăuan a strâns 17 partide în toate competiţiile, reuşind să marcheze de trei ori.

La Cluj ar putea ajunge şi alţi jucători mutaţi de Florian Walter la Petrolul. Este vorba de Laurenţiu Marinescu (mijlocaş) şi Sebastian Achim (fundaş dreapta).

Până acum, Univeritatea a reuşit să-i transfere pe Raul Ciupe şi Emil Ducu Ninu, reîntorşi la echipă după ce au fost daţi afară de Ionel Ganea.

Paul Panait