Universitatea Cluj primeşte, deseară, vizita formaţiei FC Braşov, într-un meci din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I de fotbal.

Antrenorul „şepcilor roşii”, Mihai Teja, a declarat că jucatorii săi sunt pregătiţi pentru acest meci şi se gândesc doar la obţinerea celor trei puncte, chiar dacă vor întâlni o echipă de tradiţia din România. Un succes în faţa „stegarilor” i-ar apropia pe „studenţi” de locurile care asigură prezenţa în Liga I şi în sezonul viitor.

De partea cealaltă, tehnicianul formaţiei braşovene, Ilie Stan, a afirmat că se aşteaptă la un meci foarte greu, dar are mare încredere în potenţialul jucătorii săi, mai ales după evoluţia bună din etapa trecută.

Confruntarea dintre Universitatea Cluj şi FC Brasov va avea loc vineri, de la ora 19.00, iar postul nostru de radio va transmite aspecte în direct de la această întâlnire.

Clujenii abordează această partidă de pe locul 16, cu 10 puncte, în timp ce braşovenii sunt pe poziţia a 15-a, cu un total de 14 puncte, dar şi cu un meci mai mult disputat.

Paul Panait