Maestrul Dan Puric a conferențiat astăzi, 23 ianuarie 2014 la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc în Sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai, cu începere de la ora 18, în prezența ÎPS Părinte Andrei și a sute de clujeni.

Maestrul Dan Puric le-a vorbit celor prezenți cu profunzime despre sufletul și poporul român, aducând în atenția celor prezenți neputințele contemporane și virtuțile unui popor aparte. Cu prilejul evenimentului, a fost lansată la Cluj-Napoca și noua carte a maestrului Dan Puric, Despre sufletul românesc.

Această conferință va fi susținută mâine de maestrul Dan Puric și la Zalău, în sala Billiant Parc din Grădina Poporului. Aceste două evenimente sunt de ordin caritabil și reprezintă un sprijin adus Mănăstirii ”Sf. Ioan Iacob Hozevitul” de la Piatra Craiului, întrucât banii strânși vor fi donați așezământului monahal pentru a susține construcția noii biserici.

Mănăstirea “Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”, este situată pe raza localității Bucea, în dreptul Popasului Piatra Craiului. Așezământul monahal a fost înființat în anul 1995, cu binecuvântarea vrednicului de pomenire Mitropolitul Bartolomeu.

Alexandra Andereș, Sursa: Radio Renasterea