Dat afară de la CFR şi înlocuit cu Miriuţă, Grigoraş spune că încă nu şi-a reziliat contractul cu ardelenii, dar crede că nu va fi nicio problemă. Grig îşi anunţă însă un obiectiv personal: „E o ambiţie a mea, vreau să revin şi să fac performanţă acolo”

„S-a interpretat foarte mult o glumă de-a mea, nu mai putem nici să glumim, am spus că nu am încheiat socotelile, că o vom face după Sărbători şi s-a interpretat că voi reveni la echipă. A fost o glumă. Am auzit mai degrabă de la ziarişti că nu mai sunt antrenor, apoi am fost anunţat şi de club, dar nu am avut niciun fel de reproş de făcut. Acum trebuie să oficializăm şi această demitere. Nu este nimic anormal, o simplă glumă s-a transformat într-o ştire. Nu am spus că vreau banii până la finalul contractului. Nu se pune problema să nu ne înţelegem”, a declarat Grigoraş la Digi Sport.

Grig îşi anunţă revenirea la CFR: „Este o ambiţie a mea”

„Nu am glumit când am spus că voi reveni la CFR. Este o ambiţie de-a mea, o să fac un ţel din asta. Vreau ca mai devreme sau mai târziu să revin şi să fac performanţă la Cluj”, a mai declarat fostul antrenor al clujenilor.

Cauzele eşecului:

„Nu am avut la dispoziţie nici măcar un tur de campionat, cred că este destul de puţin. Nu am preluat echipa de pe primul loc şi am dus-o pe locul şapte. Am avut ghinion, prea mulţi jucători care nu s-au adaptat, o perioadă de schimbare. Nu trebuie să caut o scuză, aşa s-a întâmplat, aşa mi-a fost destinul. Nu mă aşteptam să plec de la CFR, fuseseră ceva discuţii despre restructurarea echipei. Mă gândeam că voi fi păstrat în continuare, dar asta este viaţa, cine dă banul decide”, a încheiat Grigoraş.

Sursa: Pro Sport