Un autoturism BMW în care se aflau patru tineri a părăsit şoseaua în dreptul unei benzinării şi s-a oprit într-un stâlp de electricitate, la doar câţiva metri de pompa de benzină. Accidentul s-a petrecut miercuri seara, în localitatea Dej, judeţul Cluj.

Un accident de circulaţie a avut loc miercuri seara pe strada Bistriţei din Dej.Un autoturism BMW în care se aflau patru tineri din Ciceu Giurgesti, a părăsit şoseaua în dreptul unei benzinării şi s-a oprit într-un stâlp de electricitate, la doar câţiva metri de pompa de benzină, relatează dejeanul.ro. Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare a pompierilor din Dej, o ambulanţă şi mai multe echipaje de poliţie. Cei patru tineri din autoturism, toţi cu vârste între 22 şi 24 de ani au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Dej.


camere supraveghere dejeanul de DejeanulRo

Trei dintre aceştia vor rămâne internaţi la Dej, iar unul va fi transferat la Cluj Napoca. Conform agentului Rareş Buliga, de la Poliţia Rutieră Dej, şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, şi principala cauză a accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. „Agentul de pază din benzinărie a avut mare noroc, deoarece accidentul a avut loc cu doar o oră înainte de a intra de serviciu, deoarece ghereta acestuia a fost răsturnată de autoturismul pierdut de sub control. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs totul”, mai arată dejeanul.ro

Sursa: Adevarul