În 25.02.2014, ora 20:37, un bărbat de 31 ani din comuna Baciu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1C-E576, pe raza comunei Apahida, înafara localităţii, cu direcţia Apahida – Cluj-Napoca, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autovehicul, condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 41 ani, din municipiul Bistriţa.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, anterior producerii accidentului menţionat, bărbatul de 31 de ani, conducând autoturismul pe raza comunei Apahida, a acroşat cu partea din faţă a autoturismului partea laterală – spate a unui alt autoturism condus de un tânăr de 24 ani din Cluj-Napoca, pe fondul unei stări conflictuale existente între cei doi conducători auto.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane, rănirea uşoară a altei persoane şi avarierea celor trei autovehicule implicate.

Conducătorul autovehiculului care a produs accidentul, a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat ulterior de către poliţişti.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.