6 martie, ora 19.30, Casa de Cultură a Studenţilor. Clujenii au posibilitatea să petreacă cel mai romantic “mărţişor” la concertul de colecţie susţinut de membrii trupei BZN, Anny Schilder si Jan Keizer, pe 6 martie, la Casa de Cultură a Studenţilor. În cea mai sensibilă lună din an şi în preajma Zilei Femeii, show-ul BZN, o trupă care a făcut istorie drept cea mai romantică formaţie din toate timpurile, aduce o strălucire aparte primăverii.

Evergreen-urile „Blue Eyes, Blue Eyes” şi „Dance, Dance” vor bucura sufletele românilor în cadrul unui turneu naţional pe care Jan şi Anny, simbolurile trupei BZN, îl vor susţine în luna lui “mărţişor”. Artiştii vor mai concerta în Timişoara şi Bacău.
BZN este prescurtarea folosită de formaţia olandeză Band Zonder Naam, care semnifică „trupa fără nume”. Artiştii şi-au început cariera în anii “60 şi de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind cea mai romantică trupă din istoria muzicii. Formaţia are un palmares impresionant: peste 40 de ani de carieră, sute de melodii înregistrate în numeroase limbi, peste 40 de albume vândute în milioane de copii şi zeci de discuri de aur şi de platină. Datorită succesului pe care l-au avut în ultima perioadă, Jan şi Anny au mai adăugat un disc de platină la colecţie. De-a lungul carierei, 30 de albume diferite ale trupei BZN au câştigat discul de platină, membrii formaţiei bucurându-se de privilegiul de a primi acest premiu timp de 22 de ani consecutiv. Melodiile lor au ocupat săptămâni la rând topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franţa, Suedia, Anglia.

Muzica fără vârstă pentru toate vârstele îi aşteaptă pe clujeni pe 6 martie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Studenţilor, în cadrul unui spectacol susţinut de două legende ale muzicii internaţionale: Jan şi Anny de la BZN.
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online pe vandbilete.ro şi bilete.ro. Preţul unui bilet variază în funcţie de categorie între 300 şi 100 de lei.
Evenimentul face parte din proiectul naţional cultural „Artă contra drog”.

NapocaNews