Nave militare rusești au ajuns în Sevastopol și debarcă soldați în vedera unei intervenții în Crimeea! Populația rusofonă din Sevastopol a ars steagul ucrainean și solicită ajutorul lui Putin.

Potrivit site-ului rus de informații flot.com, nave militare rusești transportând soldați au ajuns pe coasta ucraineană a peninsulei Crimeea în ceea ce unele rapoarte și experți pretind că ar putea fi primele semne ale unei intervenții în regiunea autonomă Crimeea. Informația a fost preluată și de portalul american de știri online International Business Times, citat de Agerpres.
Nava rusească de debarcare „Nikolai Filcenkov” a sosit în apropierea bazei militare a Rusiei de la Marea Neagră Sevastopol, operată de armata rusă în Crimeea.

Potrivit rapoartelor, nava transportă până la 200 de soldați și s-a alăturat unui număr de patru vase suplimentare transportând un număr necunoscut de soldați ai Forțelor Speciale. Flot.com a relatat de asemenea că pe 22/23 februarie, personalul de la unitatea 45 a Forțelor Speciale Aeriene și diviziuni suplimentare au fost transportate cu elicopterul la Anapa, un oraș de pe coasta rusă la Marea Neagră. Institutul German pentru Afaceri Internaționale și de Securitate estimează că la Sevastapol sunt staționați 26.000 de militari ruși.

Sursa:rbnpress.info