Reamintesc faptul ca Guvernul Ungureanu a cazut dupa ce a insistat pe segregarea etnica la UMF Targu Mures, conform cerintelor extremistilor separatisti din Romania si Ungaria, act pentru care, rumegatorul de vita Kobe, pe cand era tinut in brate de Basescu, a si fost recompensat ulterior de catre Budapesta, ca o jivina tradatoare ce este, de aceeasi teapa cu Ponta.

Actul murdar semnat azi de Ponta, Hunor, Oprea si Constantin nesocoteste total autonomia universitara cat si Justitia Romana, intrucat Curtea de Apel Targu Mures a dat deja  dreptate romanilor si conducerii Universitatii in cazul “precedentului Ungureanu”. In plus, contrazice scabros unul din punctele “programului” de guvernare al USL (dovada mai jos).

Aproape toate punctele din “acord” sunt in defavoarea Romaniei, de la carpele secuiesti pe institutiile publice la statutul minoritatilor, despre care Profesorul Dinu C. Giurescu a avertizat foarte clar: Statutul Minoritatilor poate duce la prabusirea hotarelor Romaniei. VIDEO/AUDIO/FOTO/DOC .

Acordul tradeaza nu numai interesele Romaniei ci si anihileaza complet pana si dreptul la respiratie al comunitatii romaneasti din Harghita si Covasna, supusa la un adevarat etnocid de catre extremistii maghiari, orice acronime ar avea ei, de la UDMR si PCM la PPMT si HVIM. Sau PDL si PSD!

Guvernul Ponta 3 va sucomba in propria-i scarna.

NOTA: Totodata, daca Biroul Electoral Central  (BEC) a respins azi înregistrarea pentru alegerile europarlamentare a alianţei electorale USD, formată din PSD, UNPR şi PC, actul de mai sus este automat nul si neavenit. Desigur, se va ignora, din nou Legea, asa cum ne-au obisnuit toate Guvernele si aliantele tradatoarea ale Romaniei.

PS: Din punct de vedere politic planul lui Basescu este destul de clar, chiar daca putin imbarligat: va lasa si va ajuta sa se erodeze la maximum acest USD, in perioada imediat urmatoare, cand se va crea o masa de revoltati,  dupa care, inainte de alegeri, cu sprijinul UDMR, va demola Guvernul Ponta si va prelua puterea, din nou, in Romania, cu oamenii sai la toate butoanele. Probabil ca il va mai amagi putin pe rusnacul lipovean dupa care il va baga la inaintare pe nemtalau, ca in cazul rocadei proprii cu Stolojan, urmand sa-si creasca in sondaje “dreapta” “anticomunistilor bolsevici” ca locomotiva prim-ministeriala, dupa modelul Putin, instalandu-se apoi la Palatul Victoria cu un oarecare personaj decorativ la Cotroceni. Ii va iesi oare incopitatului miscarea conceputa evident dupa deviza “incurca-i drace”?! Pentru ca Crin Cacarau parca zicea ca daca e “al dracului” se va intalni de 120de ori cu Basescu… Si iata ca se intalneste. Deci e!

Victor Roncea