Primaria municipiului Cluj-Napoca a obtinut o sentinta definitiva si irevocabila favorabila in procesul intentat de Sebestyen Andrei Nicolae pentru plata de despăgubiri pentru lipsa de folosinta a unui imobil de pe str. Universitatii nr 3, în valoare de 935.241 lei.

Institutia noastra a declarat recurs iar „prin Decizia nr.73 / 04 martie 2014, Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul declarat de pârâtii Municipiul Cluj Napoca si Primarul Municipiului Cluj Napoca împotriva deciziei nr.112/A din data de 18 octombrie 2012 a Curtii de Apel Cluj – Sectia I civila. Modifica decizia în sensul ca: Admite apelul declarat de aceiasi pârâti împotriva sentintei civile nr.448 din data de 30 mai 2012 a Tribunalului Cluj – Sectia civila. Schimba, în parte, sentinta în sensul ca: Respinge actiunea formulata de reclamatul Sebestyen Andrei Nicolae în contradictoriu cu pârâtii Municipiul Cluj Napoca si Primarul Municipiului Cluj Napoca, ca nefondata. Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamantul Sebestyen Andrei Nicolae împotriva aceleiasi decizii. Irevocabila.”

Acest proces este unul dintre cele pe care municipalitatea le-a câştigat, dintr-o serie de litigii – unele încă aflate pe rol – privind plata a diverse despăgubiri, pe care, până la ultima formă de atac municipalitatea face eforturi să le câştige.

NapocaNews