Miriuţă, mulţumit de rezultat: „Am jucat foarte bine şi am avut atitudine şi determinare. Cred că este cel mai bun meci al meu de când sunt la CFR”. Vasile Miriuţă este mulţumit de rezultatul înregistrat cu Petrolul, scor 1-1, chiar dacă echipa sa a jucat mai bine de 30 de minute în superioritate numerică. Antrenorul ardelenilor consideră că acesta a fost cel mai bun meci al său de când a preluat CFR-ul.

„Îmi felicit echipa, am jucat foarte bine şi am avut atitudine şi determinare. După primirea golului am demonstrat caracter şi am revenit. Poate puteam să facem mai mult pentru că ei au jucat în 10 oameni. Cred că este cel mai bun meci al meu de când sunt la CFR. Nu am văzut faza de la golul Petrolului, nu am făcut egal din cauza arbitrului”, a declarat Vasile Miriuţă la DigiSport.

CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, în care oaspeţii au deschis scorul la scurt timp după ce au rămas cu un jucător mai puţin pe teren.

Golurile au fost marcate de Fl. Costea ’83 pentru gazde şi Teixeira ’61 pentru oaspeţi. Petrolul Ploieşti a rămas în inferioritate numerică, în minutul 53, după ce Geraldo a primit al doilea cartonaş galben.

0-1: Teixeira a deschis scorul cu un şut de la marginea careului mic, după o centrare a lui Mustivar;

1-1: Florin Costea a egalat din 8 metri, după o pasă de la Monroy.

NapocaNews