Pentru prima dată în Cluj-Napoca nutriţia şi sportul îşi dau întâlnire în cadrul aceluiaşi eveniment, care se va desfăşura, dumincă, 18 mai, pe stadionul Cluj Arena.

Evenimentul „Living Fit”, aflat la prima ediţie, este o iniţiativă de amploare care are ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos prin sport şi nutriţie şi se va desfăşura sub deviza „Pasiune pentru o viaţă sănătoasă”.

Evenimentul se va derula pe parcursul întregii zile de duminică şi va cuprinde un program variat de activităţi, dintre care amintim: ateliere de nutriţie şi sănătate, o expoziţie de produse şi activităţi sportive – cycling, zumba, kangoo jump, deep work, cross fit sau functional training.

Organizatorii evenimentului au pregătit şi o serie de premii pentru participanţii la această acţiune, la care sunt aşteptaţi aproximatix 1.000 de persoane, care practica sport în mod regulat, sau pur şi simplu sunt interesaţi să ducă o viaţă sănătoasă.

Proiectul Living Fit este organizat de Asociaţia INFitness, o asociaţie sportivă care are ca scop realizarea unui interes de grup, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos ce presupune o alimentaţie sănătoasă, corectă şi practicarea sportului de masă în rândul populaţiei de toate vârstele, în special în rândul tinerilor.

Paul Panait