Un grup de suporteri ai echipei naționale, care se aflau în drum spre Elveția, unde România joacă două meciuri amicale, e reținut de 5 ore în vama Nădlac, în sensul de ieșire din țară.

Ceea ce li se impută suporterilor este prezența asupra lor a unui mesaj care incriminază abuzurile Jandarmeriei, dovedite în Tribunal.
“Interdictii abuzive, suporteri retinuti, / Instanta se pronunta: / Jandarmeria, o adunatura de inculti” era mesajul pe care îl aveau asupra lor suporterii. De asemenea, suporterilor le-a fost confiscat un mesaj pe care scria Uniți sub tricolor, câteva fumigene, clasa 1 de risc (legale tot timpul anului) precum și circa 300 de abțibilduri.

România joacă sâmbătă seara primul amical din cadrul turneului pe care-l face în Elveţia, adversara tricolorilor urmând a fi naţionala Albaniei, de la ora 20.00, în direct la Antena 1. Meciurile cu Albania şi Algeria (4 iunie) sunt ultimele înaintea începerii campaniei de calificare la Euro 2016. România va debuta în grupa F pe 7 septembrie, în deplasare, cu Grecia, meci care se va disputa cu porţile închise.

Sursa:Romanian Ultras