Distribuie articolul

Luni, fotbaliștii de la U și CFR, și-au reluat antrenamentele în vederea pregătirii noului sezon competițional. Antrenorul ”Șepcilor roșii”, Mihai Teja, a avut la dispoziție 20 de jucători pentru prima ședință de reacomodare la efort.

Între aceștia și Jovanovic, unul dintre cei trei fotbaliști achiziționați în această vară. ”Va fi un sezon foarte greu. Sunt șase echipe care retrogradează la finalul campionatului viitor, deci lupta în partea inferioară a clasamentului va fi una extraordinar de intensă. Eu sper că noi nu vom fi în această situație”, a declarat Teja.

Universitatea Cluj va efectua antrenamente pe plan local până în data de 23 iunie când este prevăzută deplasarea în Austria, unde ”studenții” vor efectua un stagiu de pregătire și vor disputa șase meciuri amicale.

Și CFR Cluj a spus ”Stop” vacanței. Vasile Miriuță a avut doar 16 jucători la reunire însă, lotul va fi completat în zilele următoare cu ceilalți fotbaliști.

Cinci transferuri au realizat oficialii de la CFR, iar în perioada următoare sunt așteptați și alți jucători. CFR va efectua cantonamentul de vară în Ungaria, la Budapesta, tot acolo urmând să joace și o serie de meciuri de verificare.

Paul Panait