Chiar daca femeile pot face tot ceea ce fac barbatii, tot e nevoie de cei din urma, din simplul motiv ca „noi nu putem decit cu voi”, a explicat Anda Adam miercuri.

Intrebata „Ce poate fata”, facandu-se astfel referire la cea mai recenta piesa lansata de cantareata, „Poate fata”, Anda Adam a raspuns, miercuri, la Kiss FM.

„Pai, fata, daca vrea, poate sa repare si o pana la masina, pune si combustibil, mai face si de mincare, mai schimba si un bec… Adica lucruri pe care puteti sa le faceti voi – si ar trebui sa le faceti voi – dar pe care, daca nu puteti si nu puteti, putem sa le facem noi”, a spus artista.

Raspunzand la intrebarea de ce mai este nevoie de barbati daca astfel stau lucrurile, cantareata a recunoscut „Avem mare nevoie de voi, pentru ca noi nu putem decat cu voi. Fara voi, nu putem si nici nu stim”.

Despre piesa care a depasit deja pe YouTube un milion de vizualizari, dupa cum a anuntat pe Facebook Anda Adam, cantareata spune ca a pornit de la o idee a lui Smiley, pe care l-a numit „geniu”. Potrivit acesteia, se afla impreuna cu el in studio, lucrand la o piesa, cand, la un moment dat, Smiley a exclamat, referindu-se la ea: „Poate fata”.

„Apoi a zis: ‘Asta e! Despre asta trebuie sa cantam in piesa, ca asa te vad eu, ca poti sa faci orice'”, a povestit Anda Adam.

„Ma regasesc foarte tare in ea si cred ca se regaseste foarte multa lume. Iar ideea tocmai asta este: noi iubim barbatii de langa noi, mergem foarte tare pe ideea ca lucrurile se fac impreuna, trebuie doar sa-mi spui: cand nu mai poti tu, o sa pot eu.

Despre asta este vorba, despre faptul ca oamenii trebuie sa invete sa traiasca impreuna, sa se ajute unul pe celalalt”, a marturisit cantareata, conform unui comunicat.

Sursa: Ziare.com