Handbalistele de la ”U” Jolidon Cluj au avut un ghinion teribil la tragerea la sorţi pentru turul trei preliminar al Cupei Cupelor, care a avut loc marţi, la Viena.

Clujencele vor da peste cel mai greu adversar posibil, învinsa din finala turneului de calificare în Liga Campionilor.

Din grupa de calificare fac parte Midtjylland (semifinalistă a ediţiei precedente de Champions League), Byasen, Podravka (fostă câştigătoare a Ligii Campionilor) și Radnicki.

Handbalistele lui Ioan Ani Senocico vor întâlni cel mai probabil pe Byasen sau Podravka, formații cu care s-au mai întâlnit în trecut şi care sunt favorite să joace finala turneului de calificare.

„Oricare dintre aceste echipe sunt adversari puternici, pe unii îi ştim, am mai jucat împotriva lor. Nu ne-am dorit un adversar care să vină din preliminariile Ligii Campionilor, dar nici nu ne dăm la o parte, ne vom juca șansa”, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al lui ”U” Jolidon.

Echipa feminină de handbal a Clujului va debuta în noul sezon al cupelor europene la data de 15 sau 16 noiembrie, pe teren propriu, returul fiind programat o săptămână mai târziu.

Paul Panait