Universitatea Cluj şi divizionara a III-a FC Zalău au terminat la egalitate, scor 1-1, partida amicală disputată, joi. Tehnicianul „Şepcilor roşii” a folosit o garnitură formată din jucători care nu au evoluat în ultima vreme.

Astfel, antrenorul universitarilor a trimis în teren următoarea echipă: Niculescu – Buteanu, Skvorc, Bratu, Târnăcop – Boboc, Lungu – Achim, Paulinho, Calcan – Jula.

Rezervele lui Teja nu au profitat de şansa oferită de antrenorul lor şi au evoluat modest în faţa unui oponent mult sub valoarea lotului Universităţii.

Prima ocazie clară de gol a apărut abia în minutul 20 însă, Gabriel Jula a tras inexplicabil peste poartă, din poziţie favorabilă.

În minutul 33 a venit şi golul gazdelor, marcat de Achim după o centrare perfectă a lui Paulinho. În partea a doua a meciului Mihai Teja a rulat mai mulţi fotbalişti dar schimbările nu au adus şi o altă atitudine în jocul clujenilor, iar sălăjenii au egala în minutul 63 prin nigerianul Kuku.

Meciul s-a terminat la egalitate şi ”U” Cluj se pregăteşte pentru partida din cadrul etapei a patra din Liga I de fotbal, în care va întâlni, luni, pe FC Braşov.

Paul Panait