Fostul prim-ministru PDL Emil Boc a anuntat marti ca o sustine pe presedintele PMP Elena Udrea la alegerile prezidentiale. „O voi sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD-ului si a lui Victor Ponta. O sustin, de asemenea, pentru faptul ca nu a ezitat niciodata sa apere si sa creada in proiectul de reforma si modernizare a statului roman pe care l-am demarat impreuna cu presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Nu in ultimul rand, Elena Udrea a fost unul dintre cei mai performanti ministri pe care i-am avut in Guvern si care a demonstrat eficienta si pragmatism”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca.

Elena Udrea a spus, intr-o interventie la Romania Tv, ca apreciaza sprijinul aratat de fostul presedinte PDL.”Pentru mine, este un sprijin care conteaza si ii multumesc pentru sprijinul asta. Ma bucur ca seful partidului si guvernului din care am facut parte ma sustine”, a explicat presedintele PMP, adaugand ca Boc „nu are niciun motiv pentru care sa-si dea demisia”.

NapocaNews