Primarul Emil Boc a acceptat provocarea sportivilor clubului MMA Transilvania. Edilul, care este în concediu, şi-a turnat o găleată de gheaţă în cap şi a donat pentru bolnavii care suferă de ALS (scleroză laterală amiotrofică). El i-a provocat pe Elena Udrea, Daniel Buda şi Alex Boc.

Îi provoc pe Daniel Buda, Elena Udrea şi Alex Boc!”, a susţinut, în limba engleză, Boc într-un filmuleţ postat, duminică, pe pagina sa de Facebook. Sportivii de la Clubul Sportiv Mixed Martial Arts (MMA) Transilvania, primul club de arte martiale din Cluj-Napoca specializat în arte martiale mixte, l-au provoacat pe primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, să doneze bani pentru bolnavii de ALS şi să îşi toarne o găleată cu apă pe cap.

„Tocmai am primit confirmarea de la domnul Primar Emil Boc (Pagina Oficiala) ca accepta provocarea noastra referitoare la Ice Bucket Challange şi donatie bineinteles! In schimb pentru acest raspuns si noi ii pregatim un tricou personalizat cu CS MMA Transilvania Cluj-Napoca! Asteptam cu interes clipul domnului primar!”, au postat sportivii pe Facebook.

NapocaNews