Distribuie articolul

Steaua Bucuresti a trecut de CFR Cluj cu 1-0 in ultimul meci al zilei de duminica din Liga I, etapa cu numarul 3, sezonul 2014/2015. Singurul gol al jocului a fost marcat de Cristi Tanase in minutul 15.

Dupa un inceput echilibrat de meci, cu atacuri de o parte si de alta, Steaua incepea in forta partida de la Cluj, cu un gol in minutul 15. Cristi Tanase a realizat un mic numar de magie, marcand dintr-un unghi inchis cu un lob peste Felgueiras, un gol de toata frumusetea pentru capitanul stelist.

Steaua a dominat si a fost clar peste CFR in prima parte, o prima parte care se incheia trist pentru clujeni, dupa ce Negrut a fost eliminat direct, la o faza la care a ridicat un picior foarte periculos pentru Arlauskis.

Si desi avea un om in plus, CFR a fost echipa mai buna si mai incisiva in partea secunda, chiar si in 10 oameni.

Cu un Florin Costea in mare forma, CFR a ratat doua mari ocazii de gol prin chiar fostul stelist, care a profitat de doua mari gafe defensive ale lui Latovlevici.

Finalul a gasit-o pe Steaua oarecum in corzi, dar pana la urma victoria a apartinut campionilor, care au si ei 9 puncte din 9 posibile, exact precum Petrolul.

CFR ramane cu 4 puncte in 3 etape.