A patra ediţie a Crosului Companiilor s-a desfăşurat, duminică, pe un traseu amenajat în centrul municipiului Cluj-Napoca. La eveniment s-au înscris sute de participanţi care au străbătut cei aproximativ 5 kilometri au traseului în echipe, dar şi într-o întrecere individuală.

Organiaztorii crosului au oferit sportivilor şi celor prezenţi la întreceri ca simpli susţinători, posibilitatea de a participa la evenimente conexe, precum un workshop de fotografie sportivă, centrat pe “Crosul Companiilor”, susţinut de Marius Groza şi Silviu Cristea Silviu, precum şi la un concurs cu fotografii realizate în precedentele ediţii în cadrul Crosului Companiilor.

„Oamenii se simt bine, socializează, aleagră. Unii pun foarte mult suflet şi îli doresc să iasă învingători, alţii vin pentru ideea de mişcare, iar la final cu toţii suntem învingători. Ăsta este şi scopul acestei acţiuni”, a declarat Horaţiu Morar, fondator al Asociaţiei Runners Club şi coordonatorul Crosului Companiilor.

Pe întreaga durată a manifestării, organizatorii evenimentului au pregătite şi o serie de surprize muzicale cu sprijinul Școlii de muzică „The Beat”, iar la final a avut loc de consacratul concert VERDE.

Paul Panait