Mai mulți suporteri ai naționalei reuniți în grupul Camarazii, poziționați în peluza Sud a stadionului, au afișat în timpul meciului de sâmbătă un banner cu „04.06.1920” cu trimitere la Tratatul de la Trianon, în urma căruia s-au stabilit graniţele Ungariei.
Marea Unire de la 1 decembrie 1918 a fost recunoscută pe plan internaţional odată cu semnarea Tratatului de Pace de la Trianon din 1920. Tratatul a intrat în vigoare la 26 iunie 1921.

Fanii români de la Peluza Nord au afişat bannerul „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil!”, scris în culorile steagului naţional şi au afişat un drapel care acoperea jumătate din peluză.

Meciul a fost umbrit de intervenția brutală a firmei de paza BGS
Suporterii români au fost pur și simplu călcați în picioare de firma de pază a stadionului și de Jandarmerie în timpul partidei de sâmbătă dintre România și Ungaria. Nu mai puțin de 46 de suporteri români au avut nevoie de îngrijiri medicale. Fracturi toracice, fracturi membru inferior, traumatisme craniocerebrale minore, coaste fracturate, vertebre din coloană rupte, a fost prețul plătit de românii care au dorit să vadă meciul pe stadion. Imagini cu oameni plini de sânge, loviți cu bestialitate cu bastoane telescopice au lăsat o țară întreagă fără cuvinte.

NapocaNews