CFR a obţinut doar un punct în confruntarea de la Chiajna, în compania echipei locale Concordia. Meciul din cadrul etapei a XII-a s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat în urma căruia practic CFR începe să-şi arate frustrările.

Neplăîtiţi de luni bune, fotbaliştii lui Vasile Miriuţă încep să dea rateuri, iar distanţa dintre vişinii şi Setaua poate să capete proporţii asiguratoare pentru roş-albaştrii, în drumul lor spre titlul 26.

Jocul de la Chiajna a început practic de la 1-0 pentru ardeleni. În minutul 4 Dragarski deviază o minge în propria poartă şi planurile lui Marius Şumudică au fost date peste cap încă înainte ca fotbaliştii lui să se fi aşezat în teren.

Pentru că s-a săturat de promisiuni Gregory Tade nu mai este cu gândul la fotbal, iar Miriuţă la pedepsit şi francezul nu a prins nici măcar banca de rezerve la CFR.

Degringolada din tabăra ilfovenilor se putea transforma în avantaj ideal pentru ardeleni, dar şutul lui Larie din minutul 27 a fost reţinut, cu dificultate, de portarul gazdelor.

Când aproape nimeni nu se aştepta Bagaric a egalat, în minutul 35, în urma unei lovituri libere. Cinci minute mai târziu Wellington putea înclina balanţa în favoarea echipei sale, dar Felgueiras a securizat poarta CFR-ului.

Prima repriza s-a încheriat la egalitate, iar cea de a doua a început cu ocazia lui Guima. Acelaşi portughez avea să mai rateze o oportunitate de a-şi duce echipa în avantaj, în minutul 61.

Au fost ultimele ocazii reale de gol. Ultima jumătate de oră de joc s-a desfăşurat la mijlocul terenului, cu echipa gazdă punând presiune pe CFR, dar fără să reuşească să găsească drumul spre gol.

Feroviarii acumulează 26 de puncte în urma acestui rezultat şi, cel puţin până luni, va rămâne pe poziţia secundă în clasamentul Ligii I.

Paul Panait