Partidul România Unită (PRU), care are drept simbol chipul lui Vlad Țepeș, și o doctrină naționalistă, și-a deschis pe 1 octombrie filială şi la Satu Mare. Cu aceasta ocazie televiziunea regionala Nord Vest TV a transmis ştirea de mai sus. Eu adaug, pentru Dvs, şi clipul video cu Imnul Dreptăţii, scris şi cântat de Bogdan Curta!

Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, a declarat la Satu Mare că PRU vine în întâmpinarea electoratului din România care nu s-a regăsit în niciunul dintre proiectele politice de până acum, unul dintre obiectivele principale fiind practicarea unui naţionalism modern, transmite Radio Cluj.

“Vom practica un mesaj naţionalist, dar unul modern, nu unul delirant care a fost practicat două decenii şi jumătate de personaje precum Vadim Tudor, Dan Diaconescu şi Gigi Becali, care au făcut mult rău conceptelor de naţionalism şi de patriotism, ducându-le în derizoriu. Vom merge pe un naţionalism modern, în special economic cu măsuri protecţioniste de promovare şi protejare a capitalului autohton”, a declarat Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului lui Vlad Ţepeş.

România Unită creşte.

Victor Roncea