Distribuie articolul

Primarul Emil Boc a inaugurat în această dimineaţă cea mai modernă sală de sport din oraş, care aparţine Liceului Coşbuc. Peste 5000 de elevi, inclusiv cei de la şcolile din vecinătate, vor beneficia de infrastructura sportivă realizată de către Primărie. Lucrările la sala de sport au demarat la iniţiativa fostului primar interimar Radu Moisin. 

„Nu poţi resimţi o bucurie mai mare decât să-i vezi pe aceşti tineri făcând sport în cea mai modernă sală de sport pe care o are municipiul în acest moment, pregătită pentru unităţile şcolare. Pentru amenajarea sălii s-au alocat 2.1 milioane de lei, investiţie realizată de municipiul Cluj-Napoca. Această sală se adaugă la politica noastră educaţională, care mai vizează gratuităţile pentru taransportul în comun, politica în domeniul burselor şcolare şi încurajarea tinerilor să facă sport prin această infrastructură de specialitate. Sportul este extrem de important pentru sănătate şi de aici putem să creştem viitorii performeri sportivi la nivel naţional şi internaţional”, a declarat primarul Emil Boc.

Pamblica inaugurală a fost tăiată de elevii aflaţi în curtea şcolii.

Edilul s-a încumetat cu această ocazie să execute mai multe lovituri de la 7 metri, a aruncat mingea la coşul de baschet şi a jucat ping-pong cu un elev despre care a avut surpriza să afle că este campion naţional.

NapocaNews

emil boc2

emil boc

emil boc1