După 45 de ani, abia la sfârşitul anului 1989, în România s-a recunoscut public că internaţionaliştii comunişti, sprijiniţi de Moscova, au furat alegerile şi au ajuns la Putere. Atunci mulţi alegători au fost bătuţi de către cei plătiţi sau îmbătaţi de comunişti.

După 25 de ani de la lovitura de stat din decembrie 1989, pregătită şi înfăptuită de alţi internaţionalişti care îşi zic democraţi, alegătorii români sunt bătuţi de soarta pe care au acceptat-o, sunt sărăciţi şi umiliţi de partidele politice care s-au aflat cu schimbul la Putere, sunt ademeniţi cu mici pomeni electorale şi cu mari promisiuni fără acoperire.

În finala alegerilor pentru funcţia de Preşedinte al României au ajuns preşedinţii partidelor politice de Dreapta şi de Stânga, cele care sunt responsabile de Holocaustul din Grădina Maicii Domnului, din ultimii 25 de ani, dar pe care nu şi-l asumă.

Pentru finala alegerilor prezidenţiale din 16 noiembrie a.c., candidaţii alogeni de Stânga şi de Dreapta, care reprezintă acelaşi sistem diabolic antiromânesc, nu au şi nu le prezintă cetăţenilor români un Program Naţional de dezvoltare a României şi de creştere a nivelului de trai, comparabil cu cel din ţările membre ale Uniunii Europene. Nefiind români, cei doi candidaţi ai partidelor politice zise de Dreapta şi de Stânga nu au un Plan Naţional de lichidare a sărăciei şi niciun Program Naţional pentru aducerea în Ţara-Mamă a celor peste cinci milioane de cetăţeni români obligaţi să emigreze de către internaţionaliştii socialişti sau populari pe care i-au acceptat la Putere, în ultimii 25 de ani.

Pentru păcălirea electoratului, cei doi actori politici înscrişi pe buletinele de vot, din 16 noiembrie a.c., apar la câteva posturi de televiziune, în emisiuni foarte scurte, unde se abordează subiecte minore. Apoi, manipulatorii de opinie îşi spun părerea despre costumul cu vestă sau fără vestă al candidaţilor, despre geanta cu documente adusă în studiou, despre utilizarea sau neutilizarea timpilor de antenă, despre recesiunea tehnică existentă sau inexistentă etc. Cu toţii uită să amintească românilor că alogenilor Victor Viorel Ponta şi Klaus Werner Iohannis le-a fost frică de confruntări televizate cu participarea tuturor candidaţilor înscrişi în alegeri pentru funcţia de Preşedinte al României.

Pentru alegerile din 16 noiembrie a.c. jocurile au fost făcute de către stăpânii străini ai României, programul pe calculator (impus fără licitaţie) arată că la vot se vor prezenta peste 10 milioane de alegători şi Preşedinte al ţării noastre va fi un reprezentant al Internaţionalei Socialiste sau Populare.

În urma alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014 va câştiga sau va pierde Poporul Român şi România ? În opinia mea, va fi o uriaşă pierdere atât pentru Neamul Românesc cât şi pentru românii din Ţara-Mamă şi de pretutindeni.

Pentru a nu greşi, alegătorii români care se vor prezenta sau vor fi duşi la urne este bine să pună ştampila de vot pe amândoi reprezentanţii ai Internaţionalei.

Deşteptaţi-vă români, faceţi-le o bucurie internaţionaliştilor şi demonstraţile că sunteţi imparţiali ! Votaţi-i pe amândoi, să nu fie nicio supărare !

Dr.Gheorghe Funar
Candidat la funcţia de Preşedinte al României