U-BT Cluj, a pierdurt la limită, scor 82-83, partida cu CSU Sibiu, din cadrul etapei a V-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Clujenii au dat senzaţia că pot să gestioneze tensiunea partidei şi chiar au stăpânit jocul în primele două sferturi, asigurandu-şi la un moment dat un avans de 10 puncte.

Pauza mare nu a fost de bun augur pentru baschetbaliştii clujeni care au revenit pe parchet deconcentraţi şi incapabili să facă faţă jocului excelent al sârbului Bojovic, acesta fiind practic omul care a readus gruparea sibiana în joc.

Finalul a fost unul incandescent. LeVar Seals, fostul jucător al celor de la U-BT, a punctat în urma a două lovituri libere şi a stabilit diferenţa minimă de la finalul partidei.

Căpitanul gazdelor, Mihai Silvăşan a avut şansa de a întoarce rezultatul în ultima secundă a meciului dar aruncarea sa nu a trecut prin inel şi sibienii îşi i-au astfel, revanşa după ce în sezonul trecut au fost eliminaţi de cluijeni din sferturile de finală ale campionatului.

Într-un alt meci din cadrul etapei a V-a CS Universitatea Cluj a pierdut, scor 64-76, pe teren propriu în faţa formaţiei Energia Târgu Jiu. Echipa lui Carmin Popa rămâne astfel, singura trupă din LNBM fără victorie în actualul campionat.

Paul Panait